ranok-pyatnitsi-u-kiyevi-uskladnennya-rukhu-transportu-15

Ранок п'ятниці: у Києві ускладнення руху транспорту

 • 16518 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У столиці станом на 8:05 у п'ятницю, 11 червня, помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Затори утворилися на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, проспектах Степана Бандери, Валерія Лобановського, Любомира Гузара та на вулицях Жилянській, Богатирській та Набережно-Рибальській.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Павла Скоропадського, Юрія Іллєнка, Михайла Грушевського, Вадима Гетьмана, на вулицях Борщагівській та Вишгородській.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Романа Шухевича.

На мостах — Патона, Дарницькому — ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Метро та Південному мосту можна проїхати вільно. На Північному мосту помітне незначне ускладнення руху в напрямку правого берега.

Доповнення

У Києві через проведення фестивалю “Французька весна в Україні”, що відбудеться на Софійській площі, 11-12 червня обмежать рух транспорту.

Нагадаємо, на трасі М-06 Київ – Чоп - км 21+767 (Стоянка) буде закрито лівий проїзд у напрямку Києва на період 25 травня до 1 червня. Рух здійснюється однією смугою в обох напрямках по правій частини дороги (у напрямку м. Львів).

Українські Національні Новини

Київ