ranok-u-kiyevi-rozpochavsya-iz-zatoriv-de-uskladneno-rukh-11

Ранок у Києві розпочався із заторів: де ускладнено рух

 • 20547 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Станом на 8:15 четверга, 4 листопада, на вулицях та проспектах столиці помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі затори утворилися на проспектах: Голосіївському, Повітрофлотському та Валерія Лобановського. А також на проспектах Перемоги, Степана Бандери, Любомира Гузара, Леся Курбаса.

Рух також ускладнено на вулицях Дегтярівській, Вадима Гетьмана, Олени Теліги, Щусєва, Великій Васильківській, В'ячеслава Чорновола та Юрія Іллєнка.

Затори також є на вулицях Січових Стрільців, Вишгородській та Миколи Голого.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспектах Юрія Гагаріна, Миколи Бажана та Соборності.

Рух на мостах Дарницькому, Патона, Північному – ускладнено у напрямку правого берега. На Південному мосту помітно незначне ускладнення руху у напрямку правого берега. На мосту Метро можна проїхати вільно.

Доповнення

В Україні сьогодні переважно без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-7° тепла, вдень 8-14°, у південній частині, у західних областях місцями 13-18° тепла; у Карпатах вночі 1-5° морозу, вдень 3-8° тепла.

Українські Національні Новини

Київ