rashisti-breshut-syevyerodonetsk-ne-otocheniy-gayday

"рашисти брешуть, Сєвєродонецьк не оточений" - Гайдай

 • 107934 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Сєвєродонецьк під постійними рашистськими обстрілами. Сепаратистські «змі» розповсюджують брехливі заяви «ленерівських командирів», що місто відрізане. Це не відповідає дійсності, стверджує голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"рашисти брешуть! Сєвєродонецьк НЕ оточений. Обласний центр не відрізано, бої тривають на околицях міста. росіяни зайшли в район готелю «Мир» та автовокзалу. росіяни не зможуть захопити Луганщину в найближчі дні, як пророкують аналітики, нам вистачить сил та засобів тримати оборону", - повідомляє голова ОВА.

Деталі

Проте не виключено, що задля того, аби не потрапити в оточення - доведеться відійти, додає він.

Траса «Лисичанськ-Бахмут» повністю прострілюється, пересування нею небезпечне. Завезення гумвантажів та евакуація все одно можливі.

"Ті, хто залишилися на вільній Луганщині постійно перебувають в укриттях, виходити на вулицю через щільність обстрілів - майже неможливо. Забезпечуємо людей необхідними речами для виживання", - запевнив Гайдай.

Додамо

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, якою нелегкою часом буває евакуація з охоплених обстрілами міст і сіл Луганщини.

Українські Національні Новини

Суспільство