rashisti-nakrili-artileriyeyu-prikordonni-rayoni-chernigivschini

Рашисти накрили артилерією прикордонні райони Чернігівщини

 • 302715 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Російські окупанти здійснили вогневе ураження артилерією позицій українських військ у прикордонних районах поблизу селищ Карповичі і Сеньківка в Чернігівській області. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«На пунктах пропуску та в прикордонних районах нашої держави Брянської і Курської областей росії утримується посилення наряди прикордонної служби фсб, а також підрозділів регулярної армії росії. Крім того, агресор здійснив вогневе ураження артилерією позицій наших військ у прикордонних районах поблизу селищ Карповичі і Сеньківка в Чернігівській області», - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, на Бесарабському напрямку суттєвих змін в обстановці наразі не зафіксовано.

«Вона там залишається доволі напруженою. Станом на зараз збройні формування цього утворення, а також підрозділи так званої оперативної групи російських військ продовжують перебувати у бойовій готовності повна. Волинський, Поліський і Сіверський напрямки. Визначені підрозділи зс рб у складі до семи батальйонів продовжують посилювати ділянку білорусько-українського кордону у Гомельській і Брестських областях. Нараз зберігається загроза нанесення з території білорусі ракетних і авіаційних ударів по об'єктах нашої держави», - розповів Мотузяник.

Доповнення

Ракетний удар по Новгород-Сіверському на Чернігівщині ворог сьогодні вночі завдав, ймовірно, з Су-30СМ, цілями стали місцеві школа та інтернат.

Українські Національні Новини

Суспільство