rashisti-nayblizhchim-chasom-gotuyut-kampaniyu-z-diskreditatsiyi-natsionalnikh-rukhiv-narodiv-rosiyi-rozvidka

Рашисти найближчим часом готують кампанію з дискредитації національних рухів народів росії - розвідка

 • 197659 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Спецслужби країни-агресора готують широку дискредитаційну кампанію проти лідерів національних та національно-визвольних рухів народів рф. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони, передає УНН.

Деталі

За даними розвідки, початок дискредитаційної кампанії заплановано вже на найближчий час, а головною метою стане приниження самого прагнення народів до самовизначення.

Для цього, як в самій росії, так і за її межами – в Європі, США та Україні будуть використані наявні «агенти впливу» в інформаційній та політичній сферах. Їхнє завдання – донести до «широких мас» думку про апріорі агресивний, терористичний чи навіть нацистський характер будь-яких національних рухів, додали у ГУР.

"Мета цієї кампанії – зірвати міжнародну підтримку права народів на захист своїх прав, мови, культури. Окрім цього, сформувати в середині українського суспільства негативне ставлення до народів рф, які потерпають від імперської політики. Традиційно в першу чергу під удар російської пропаганди підпадають народи Кавказу, зокрема, чеченська опозиція", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "путін обіцяв захистити, бл*": окупанти обурюються неукомплектованістю армії рф - перехоплення ГУР

Українські Національні Новини

Кримінал та НП