rashisti-ne-polishayut-namiriv-ukripitisya-na-zmiyinomu-ta-atakuvati-z-morya-zformovano-2-zagoni-boyovikh-korabliv

Рашисти не полишають намірів укріпитися на Зміїному та атакувати з моря: зформовано 2 загони бойових кораблів

 • 144275 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. росіяни сформували два загони бойових кораблів, щоб зміцнитися на острові Зміїний, але через штормову погоду вони ховаються в Криму. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

"Не полишаючи намірів укріпитися на острові Зміїному та атакувати з моря, ворогом зформовано 2 загони бойових кораблів. Але штормова погода Чорного моря змушує їх укриватися ближче до пунктів базування в тимчасово окупованому Криму", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Тим не менш, 2 кораблі – носії крилатих ракет продовжують тримати загрозу ракетних ударів високо вірогідною, як і берегові ракетні комплекси, і стратегічна авіація противника, додають в командуванні.

Додамо

В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів з острова Зміїний. Із сорока зв’язківців збройних сил рф, відряджених на острів Зміїний, живими повернулися восьмеро. Одночасно евакуйовано десять тіл загиблих. Всі вони військовослужбовці частини спецзв’язку збройних сил рф, яка дислокується в окупованому Севастополі.

Українські Національні Новини

Суспільство