rashisti-ne-polishayut-sprob-viyti-na-administrativni-kordoni-luganschini-gayday

рашисти не полишають спроб вийти на адміністративні кордони Луганщини - Гайдай

 • 83472 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Російські загарбники не полишають спроб вийти на адміністративні кордони Луганщини, усі сили вони кинули на захоплення Сєвєродонецька, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Facebook, пише УНН.

Цитата

"рашисти не полишають спроб прорвати оборону наших військ та вийти на адміністративні кордони Луганської області. Всі сили орки кинули на захоплення Сєвєродонецька. Ввечері росіяни хотіли підійти ближче до міста через села Пурдівка та Олександрівка, йшли бої. Без успіху для орків. Вночі росармія почала штурмувати Тошківку", - повідомив Гайдай.

"Сєвєродонецьк повністю під українським прапором", - зазначив голова Луганської ОВА.

Деталі

Голова Луганської ОВА повідомив, що рашисти за добу 22 травня зруйнували у Луганській області ще понад 70 будинків, найбільші руйнації в Новодружеську. У Дніпрі померла 12-річна дитина з Привілля, яка була поранена ще на початку травня.

У Лисичанську вчора, за даними голови ОВА, загинула жінка, до її помешкання залетів ворожий снаряд.

"Цілодобово від ворожих обстрілів потерпає обласний центр. Прилетіло в п’ять багатоповерхівок та ринок. Одна людина поранена", - зазначив Гайдай.

Доповнення

22 травня Гайдай повідомляв, що російські окупанти намагалися увірватися до Сєвєродонецька одразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ та відступили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП