rashisti-postupovo-pidvischuyut-intensivnist-vedennya-nastupu-na-skhodi-ukrayini-na-usikh-napryamkakh-motuzyanik

Рашисти поступово підвищують інтенсивність ведення наступу на сході України на усіх напрямках – Мотузяник

 • 150333 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. росіяни поступово підвищують інтенсивність ведення наступу на сході України одночасно на усіх напрямках. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН з посиланням на Медіа Центрі "Україна".

Цитата

"Він зазначив, що російські війська поступово підвищують інтенсивність ведення наступу на сході України одночасно на усіх напрямках. Найбільша їх активність спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках",- йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, Мотузяник зазначив, що відмічено ознаки підготовки агресора до ще більшої активізації бойових дій. На це вказують окремі підготовчі дії противника.

Доповнення

У Пентагоні вважають, що російська кампанія із захоплення контролю над Донбасом на сході України просувається повільно та відстає від графіка.

Як писав УНН, незважаючи на постійні атаки окупантів — головний наступ на Донбасі ще попереду. На це вказує перегрупування у Маріуполі, посилення ракетного обстрілу по країні та природні фактори.

Українські Національні Новини

Суспільство