rashisti-utrimuyut-pivnichno-zakhidnu-ta-pivdenno-skhidnu-chastini-lisichanskogo-naftopererobnogo-zavodu

Рашисти утримують північно-західну та південно-східну частини Лисичанського нафтопереробного заводу

 • 93401 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Російські окупанти ведуть штурмові дії в районі Лисичанського нафтопереробного заводу, мають частковий успіх, утримують північно-західну та південно-східну частини заводу. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На Лисичанському напрямку противник обстрілює позиції наших військ в районі міста Лисичанськ. Веде штурмові дії в районі Лисичанського нафтопереробного заводу, має частковий успіх, утримує північно-західну та південно-східну частини заводу», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що ворог вів штурмові дії в районах північно-східної частини Лисичанського НПЗ, населеного пункту Тополівка та північної частини населених пунктів Вовчоярівка і Малорязанцеве, частково має успіх, утримує під вогневим контролем ділянку дороги Тополівка – Лисичанськ.

Доповнення

Міністерство оборони Великої Британії повідомляло, що Збройні сили України утримують свої позиції у Лисичанську після виходу із Сєвєродонецька. Нинішні бої, імовірно, тривають навколо Лисичанського нафтопереробного заводу.

Українські Національні Новини

Суспільство