rashisti-vikoristovuyut-krilati-raketi-kh-101-vigotovleni-v-chetvertomu-kvartali-2022-roku-defense-express

Рашисти використовують крилаті ракети Х-101, виготовлені в четвертому кварталі 2022 року - Defense Express

 • 367575 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Окупанти під час чергової масованої ракетної атаки випустили зі своїх Ту-95МС щонайменше одну ракету Х-101, яка була виготовлена у четвертому кварталі 2022 року – таку інформацію Defense Express отримав з власних джерел, інформує УНН.

Цитата

"І тут передусім варто згадати таке – це вже не вперше, коли окупанти випускають доволі "свіжі" Х-101 під час масованих ракетних обстрілів. Так, наприклад, під час обстрілу 22 жовтня рф випустила зі свого Ту-95МС крилату ракету, що була виготовлена у другому кварталі цього року", - йдеться в повідомленні видання.

"В обох випадках залишається незрозумілим, який саме відсоток "свіжих" ракет рашисти випускають під час своїх ракетних ударів і цього разу ми можемо говорити про те, що, схоже, російській "оборонці" все важче "встигати" виробляти нові ракети – бо якщо у жовтні рф використовувала Х-101, випущені у другому кварталі (квітень-червень), то тепер – аж у четвертому (жовтень-грудень), і час між виготовленням ракети і пуском зменшився щонайменше на декілька місяців", - зазначає Defense Express.

Деталі

На думку видання, однією з причин цього може бути те, що рашистам з кожним місяцем все важче дістати закордонні компоненти, зокрема і комплектуючі з США, які вони активно використовують у своїй Х-101, водночас запаси таких компонентів, зроблені "заздалегідь", мають властивість закінчуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запуск спрямований на виснаження ППО: Генштаб показав російську ракету із замінником ядерного заряду

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    лавров відкинув "формулу миру" Зеленського

     • 346596 переглядiв

    Один з поранених на Харківщині помер у "швидкій" - ОВА

     • 225491 переглядiв