rashisti-zavdali-po-kharkovu-5-artileriyskikh-obstriliv-3-lyudini-zaginuli-sche-8-otrimali-poranennya

Рашисти завдали по Харкову 5 артилерійських обстрілів: 3 людини загинули, ще 8 - отримали поранення

 • 175763 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. За добу окупанти завдали по Харкову 5 артилерійських обстрілів. На жаль, загинули 3 людей, 8 мирних мешканців отримали поранення. Про це повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

"За добу окупанти завдали по Харкову 5 артилерійських обстрілів. Постраждали Салтівка, ХТЗ. По області зазнали обстрілів Богодухів, Золочів, Мала Данилівка, Чугуїв. На жаль, загинули 3 людей, 8 мирних мешканців отримали поранення", - написав Синєгубов.

Деталі

За словами голови ОВА, бої тривають на Ізюмщині. Ворог намагається проводити наступальні дії у напрямках Барвінкового. Але ЗСУ тримають позиції, тому спроби наступу окупантів успіхів не мають. Наші бійці проводять на сьогодні не одну успішну бойову операцію. Але поки що не про всі можемо говорити. Російські окупанти деморалізовані та відмовляються йти в бій. Перемога лише за нами!

Кількість обстрілів зменшилася, але просимо не втрачати пильності, додав Синєгубов.

Додамо

Крім того, за словами голови Харківської ОВА, відсьогодні змінюється час комендантської години - із 21.00 по 6.00 год. У цей час заборонено пересуватися містом пішки та транспортом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП