rashisti-zavdali-raketnogo-udaru-po-kurakhovomu-potsilili-u-ditsadochok

Рашисти завдали ракетного удару по Кураховому: поцілили у дитсадочок

 • 326934 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Російські окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Курахового на Донеччині близько першої ночі. Пошкоджено чотири багатоповерхівки та дитячий садок. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

«Чотири багатоповерхівки та дитячий садок пошкодили російські окупанти сьогодні у Кураховому. Близько першої ночі вони нанесли ракетний удар по центральній частині міста - просто по житловому кварталу», - написав Кириленко у Facebook.

Деталі

Він зазначив, що люди відбулися легкими подряпинами, загиблих немає. На місці працюють комунальні служби та правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 6 червня вбили четверо людей в Донецькій області, ще семеро поранені

Кириленко також повідомив, що люди, житло яких постраждало, будуть розміщені місцевою владою в інших місцях.

Поліція Донецької області при цьому повідомила, що за минулу добу було задокументовано 21 удар росіян по Донеччині – постраждали діти.

Так, рашисти обстріляли 15 населених пунктів: Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Часів Яр, Миколаївка, Мар’їнка, Курахове, Нью-Йорк, Орлівка, Піски, Богоявленка, Первомайське, Нетайлове, Георгіївка, Берхівка.

Поліція інформує, що серед вбитих і поранених мирних жителів є діти.

"Ворог вів обстріли з ракетних установок, артилерії, реактивних систем залпового вогню «Град», «Смерч» і «Ураган». Руйнувань зазнали 29 цивільних об’єктів: щонайменше 16 приватних і 7 багатоквартирних будинків, птахофабрика, підприємство тощо", - зазначається в повідомленні.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти завдали ракетних ударів по Слов'янську

Українські Національні Новини

Кримінал та НП