rashizm-tse-termin-yakiy-diti-u-vsiy-yevropi-budut-vivchati-na-urokakh-zelenskiy

Рашизм – це термін, який діти у всій Європі будуть вивчати на уроках – Зеленський

 • 191171 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. В Україні, та в усій Європі, діти у школах будуть вивчати новий термін, який описує вчинки російських окупантів в Україні. Цей термін має назву “рашизм”. Про це під час прес-конференції сказав Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Це нацизм – те що вони робили: вбивали, катували…Все, що відбувалося, це є, навіть не прояв. Це і є нацизм. І історично, і держава, матиме в книжках та історіях таке слово, яке ніхто не вигадував, яке всі повторюють вже і в Україні, і в Європі – рашизм”, – зазначив Зеленський.

Деталі

Президент наголосив, що вчинки російських окупантів на території України такі ж самі, як були 80 років тому в Європі. За цей час на європейському континенті не було таких варварств.

“Тому рашизм – це поняття, яке буде в історичних книжках, буде в умовних “Вікіпедіях” та залишиться на уроках. І за партами маленькі діточки в усьому світі будуть вставати і відповідати вчителям, коли цей рашизм почався, на які землі, і хто переміг в боротьбі за свободу проти саме цього страшного поняття”, – додав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції заявив, що від кожного іноземного лідера, який здійснює візит в нашу країну ми чекаємо зброю. Він додав, що Україна не місце для трагічних селфі.

Українські Національні Новини

Суспільство