razumkov-dopustiv-obmezhenu-kilkist-zhurnalistiv-do-roboti-u-radi

Разумков допустив обмежену кількість журналістів до роботи у Раді

 • 13688 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Голова ВРУ Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження щодо заходів із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби COVID-19 і дозволив журналістам бути присутніми на балконі в залі засідань парламенту, проте, в обмеженій кількості. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

Так, Разумков вніс зміни до розпорядження від 12 березня 2020 року “Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”.

“На часткове виключення з пункту 1 цього розпорядження дозволити присутність у ВРУ за наявності постійної картки акредитації та додаткової перепустки, виданої Апаратом ВРУ: журналістів і операторів, фотокореспондентів ЗМІ – в пресцентрі на третьому поверсі будинку ВРУ; одного оператора, фотокореспондента від ЗМІ у ложі преси балкона зали засідань ВРУ”, - йдеться у тексті розпорядження.

Окрім того, встановлено, що оператори, фотокореспонденти допускаються у ложу преси балкона зали засідань ВРУ в порядку черги, а їх загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

Як повідомляв УНН раніше, нардепи із фракції "Слуга народу" звернулися до Апарату ВРУ щодо допуску журналістів у кулуари Ради та балкон сесійної зали.

Українські Національні Новини

Політика