razumkov-nazvav-minuvannya-mostu-metro-tendentsiyeyu

Разумков назвав мінування мосту Метро тенденцією

 • 13263 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав тенденцією мінування мосту Метро, оскільки ця “прикра неприємність” повторилась двічі. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

“На жаль, прикра неприємність, яка повторюється двічі, це, мабуть, вже тенденція. Однак, на жаль, хочу повторитись, це така тенденція, яку важко передбачити. Давайте дочекаємось результатів, і будемо розуміти, хто, що, навіщо, вже в повному обсязі. Лише після цього вже будемо приймати якісь виважені рішення”, - сказав Дмитро Разумков, відповідаючи на запитання про те, чи є мінування мосту Метро тенденцією чи неприємністю.

Він зазначив, що не бачить підстав для проведення кадрових змін в Кабінеті міністрів.

Нагадаємо, через повідомлення про мінування мосту Метро у столиці невідомим чоловіком, у метрополітені Києва повідомили про зміни у роботі курсування потягів підземки. Наразі рух у метро відновлено.

Раніше стало відомо, що анонімне повідомлення про мінування надійшло о 13:40 на спецлінію “102” від невстановленого чоловіка. Він повідомив, що перебуває на мосту Метро та має намір підірвати вибухівку.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали “мінера” мосту Метро.

Українські Національні Новини

Політика