razumkov-ne-vvazhaye-scho-uryad-neobkhidno-vidpravlyati-u-vidstavku

Разумков не вважає, що уряд необхідно відправляти у відставку

 • 18193 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не вважає, що Кабінет міністрів Дениса Шмигаля варто відправляти у відставку незважаючи на останні скандали, у яких опинились міністерства внутрішніх справ та охорони здоров’я. Про це він заявив під час брифінгу після засідання погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Я не думаю, що сьогодні необхідно відправляти уряд у відставку", - сказав Разумков відповідаючи на запитання журналістів про відставку діючого уряду через ряд скандалів у міністерствах, зокрема через закупівлі медкостюмів та зґвалтування поліцейськими жінки у відділку поліції.

Голова ВР вважає, що проблеми є завжди.

"Завжди є проблеми, завжди є питання, іноді є кричущі моменти, такі, як відбулися. Але якщо брати сукупну позицію, то не впевнений, що таку ситуацію треба розглядати", - запевнив Разумков.

Нагадаємо, в Київській області затримали двох поліцейських за підозрою в зґвалтуванні жінки.

Пізніше в ДБР повідомили, що оперуповноважений і начальник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області затримано за фактом не тільки зґвалтування, а й побиття.

За результатами першого етапу службового розслідування у Кагарлицькому відділенні поліції звільнено 10 співробітників.

Також станом на сьогодні вже 25 особам повідомлено про підозру в участі у конфлікті зі стріляниною, який стався у п'ятницю у Броварах, що під Києвом.

Сьогодні стало відомо, що ВР заслухає звіт Арсена Авакова на годині запитань до уряду.

Українські Національні Новини

Політика