razumkov-parlament-rozglyanuv-220-zakonoproektiv-za-50-dniv-roboti

Разумков: парламент розглянув 220 законопроектів за 50 днів роботи

 • 7872 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Верховна Рада України за 50 днів розглянула 220 законопроектів, з них 69 законів є прийнятими. Про це розповів голова Верховної Ради України Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу "Право на владу", передає УНН.

"Ми встигли за 50 днів розглянути 220 законів і прийняти на сьогодні 69 законів в цілому. Я думаю, що це непоганий результат, якого досягла Верховна Рада 9-го скликання", - сказав Разумков.

Голова ВР підкреслив, що одним з ключових рішень стало прийняття Закону України про зняття депутатської недоторканності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові кнопки для голосування в Раді зроблять не скоро – Разумков

Наступним важливим кроком, голова Верховної Ради назвав розгляд законопроекту "про народовладдя", який включатиме й нові положення щодо проведення референдумів.

"Пишатись законопроектами, які стали законами – немає сенсу. Головна мета не в тому, щоб вони були прийняті, а в тому, щоб вони працювали на суспільство і ми побачимо, як це відбуватиметься", - додав він.

При цьому Разумков додав, що ВР має перейти до планового режиму роботи й кількість рівень хаотичних дій.

Нагадаємо, ще зранку 17 жовтня Разумков казав, що у Верховній розглянули 209 законопроектів, а прийняли в цілому 56 законів.

Українські Національні Новини

Політика