razumkov-poyasniv-yak-pozichiv-blizko-27-mln-grn-tretiy-osobi

Разумков пояснив, як позичив близько 27 млн грн "третій особі"

 • 17788 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков за минулий рік задекларував 1,27 млн грн доходів, а також позичив 26,7 млн грн третій особі. Це відбулось ще у 2016 році, коли нинішній парламентар ще займався бізнесом. Про це він заявив під час брифінгу після засідання погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Ця позика відбулась ще у 2016 році, коли я ще займався бізнесом, не займався політикою. Я впевнений, що і НАЗК і Податкова підіймуть, подивляться, розберуться у питанні. Ця сума була задекларована і у минулій декларації, коли ми прийшли до Ради. Ці кошти з’явились і були позичені, коли я ще не відносився до цієї будівлі (до ВР - ред.)", - пояснив Разумков.

Він додав, що гроші йому ще не повернули.

Раніше стало відомо, що згідно з оприлюдненою декларацією, Разумков за минулий рік задекларував 1,27 млн грн доходів, а також позичив 26,7 млн грн третій особі.

Також в УНН повідомлялося, що за 2019 рік п’ятий президент України Петро Порошенко і народний депутат від партії "Європейська солідарність" задекларував 772,96 млн грн доходів.

Українські Національні Новини

Політика