razumkov-pro-priznachennya-novogo-genprokurora-rada-mozhe-zibratis-na-pozachergove-zasidannya

Разумков про призначення нового Генпрокурора: Рада може зібратись на позачергове засідання

 • 14716 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Питання про призначення нового Генерального прокурора Верховна Рада готова розглянути найближчим часом. Є можливість скликати позачергове засідання. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, передає УНН.

"ВР зможе це зробити, щойно Президент запропонує цю кандидатуру. Навіть якщо ми будемо перебувати ще у питанні розгляду землі, є можливість скликати позачергове засідання так само, як це було зроблено на минулому тижні", - сказав Разумков.

За його словами, представники партії "Слуга народу" Сергій Іонушас та Ірина Венедиктова є ефективними народними депутатами. також Разумков нагадав, що пропонувати їх кандидатури на посади генпрокурора чи ні, буде вирішувати Зеленський.

Нагадаємо, 5 березня Верховна Рада України на позачерговому засіданні прийняла в цілому проект постанови № 3154 про висловлення недовіри Генеральному прокурору Руслану Рябошапка. Відповідне рішення підтримали 263 народні депутати України.

Також нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому неважливо, як будуть голосувати депутати на позачерговому засіданні ВР щодо висловлення недовіри Генеральному прокурору України Руслану Рябошапка, оскільки він особисто вважає його роботу безрезультатною.

Українські Національні Новини

Політика