razumkov-rozpoviv-scho-bude-pislya-ukhvalennya-spetsprotseduri-iz-prishvidshennya-priynyattya-bankivskogo-zakonu

Разумков розповів, що буде після ухвалення спецпроцедури із пришвидшення прийняття банківського закону

 • 11357 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів під час брифінгу процедуру подальших дій, якщо парлементарі ухвалять спецпроцедуру, що пришвидшить розгляд банківського закону у другому читанні, передає кореспондент УНН.

"Якщо буде підтримано процедуру, дві доби надається депутатським фракціями та групам та позафракційним на визначення правок, що вони вважають найважливішими. Комітет формує з цих правок таблицю, туди ж додаються всі правки, щоб зал міг повпливати, якщо якась помилка або неузгодження допущені під час визнання до включення. І після цього буде розглядатись в залі. Я думаю, що буде розглядатись тоді, коли будуть підписи нардепів за цю ініціативу. Стандартна процедура – 150 підписів для скликання позачергового", - сказав Разумков.

Він уточнив, що у таблицю включаються 5 правок від кожної фракції депутатської групи та одна правка від депутатів позафракційних.

Раніше в УНН повідомлялося, що Верховна Рада України на позачерговому засіданні у четвер планує розглянути низку законопроектів та проектів постанов, зокрема – проект закону про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування доходів медичних працівників, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед хворих людей на коронавірусну хворобу (COVID-19), а також особливу процедуру, що має пришвидшити розгляд у другому читанні проекту закону про банки.

Українські Національні Новини

Політика