razumkov-stanom-na-sogodni-vru-ukhvalila-86-zakoniv

Разумков: станом на сьогодні ВРУ ухвалила 86 законів

 • 11510 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Станом на сьогодні Верховна Рада України IX скликання ухвалила 86 законів, багато з яких стосуються бізнесу. Про це заявив голова ВРУ Дмитро Разумков на щорічних Загальних зборах членів Європейської бізнес асоціації, передає УНН із посиланням на сайт ВРУ.

"Станом на сьогодні Верховною Радою прийнято 86 законів, і багато з них стосуються бізнесу. Це і детінізація, і багато інших змін, які пов’язані з реальним покращенням умов ведення бізнесу. Вони сприятимуть налагодженню тих процесів, які наближають нас до європейських стандартів", - зазначив Разумков.

Голова парламенту також запевнив членів Асоціації у готовності Верховної Ради до співпраці. За його словами, лише такі підходи дадуть у результаті реальні позитивні зміни, на які очікує держава.

"Ми багато дискутували ще до виборів, і сподіваюсь, що і зараз ми будемо знаходити час і бажання почути один одного і напрацювати спільні позиції. Ми готові робити все, що дозволить бізнесу в Україні розвиватися, створювати нові робочі місця, змінювати економіку і створювати можливості для розвитку України. Буде розвиватись держава - будемо розвиватися і ми", - наголосив Разумков.

Нагадаємо, глава Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас заявив, що українське бізнес-середовище покращиться, зокрема за рахунок вдосконалення верховенства права, дотримання законів, подолання корупції.

Українські Національні Новини

Політика