razumkov-vislovivsya-schodo-zakonoproektu-pro-zbilshennya-renti-na-rudu

Разумков висловився щодо законопроекту про збільшення ренти на руду

 • 9768 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. У законопроект щодо збільшення рентної плати за руду до другого читання буде включено дуже багато правок, і таке законодавство є необхідним. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков під час брифінгу в парламенті, передає кореспондент УНН.

"Цей законопроект буде розглядатись у першому читанні, до другого читання до нього буде включено дуже багато правок. Мені здається, що ці законопроекти необхідні", - зазначив Разумков, відповідаючи на запитання, наскільки виправданим є ухвалення законопроекту 1210 і зокрема збільшення рентної плати на залізну руду.

За його словами, цей законопроект безпосередньо пов'язаний із представниками великого бізнесу в Україні, які не завжди прагнуть платити податки.

При цьому він додав, що рішення щодо цього законопроекту буде ухвалюватись із урахуванням національних інтересів держави, а не інтересів окремих олігархів.

Проект закону 1210 стосується внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві.

Нагадаємо, раніше у фракції "Слуга народу" пояснили схожість позицій із Коломойським у питанні ренти.

Українські Національні Новини

Політика