razumkov-vvazhaye-scho-pravookhoronni-organi-povinni-dati-otsinku-plivkam-derkacha

Разумков вважає, що правоохоронні органи повинні дати оцінку "плівкам Деркача"

 • 41575 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Правоохоронні органи повинні дати оцінку інформації із "плівок нардепа Андрія Деркача", якщо вона дійсно відповідає дійсності, то наслідки мають бути жорсткими. Про це заявив в ефірі одного із телеканалів голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН.

Відповідаючи на запитання, чи має відреагувати на цю всю епопею з "плівками Деркача" правоохоронна система, Разумков відповів: "100% має відреагувати правоохоронна система, на мій погляд, мають відреагувати і спеціальні служби. Якщо це дійсно відповідає дійсності, то це робилося в великих кабінетах".

За словами Разумкова, треба дослідити, яким чином потрапила ця інформація, звідки вона взялася.

"Головним питанням для мене є те, чи відповідає вона дійсності. Якщо це відповідає дійсності, то наслідки мають бути більш ніж жорсткими, тому що питань сьогодні більше, ніж відповідей по відношенню до цих плівок", - додав Разумков.

Нагадаємо, п’ятий Президент України Петро Порошенко у травні 2016 року похвалився віце-президенту США Джо Байдену, що підняв тарифи на комунальні послуги в країні на 100%, що на 25% більше від того, що вимагав МВФ. Про це стало відомо із запису розмови Порошенка та Байдена від 13 травня 2016 року, яку представив нардеп Андрій Деркач.

Українські Національні Новини

Політика