razumkov-zaklikav-nardepiv-pripiniti-yisti-i-zaymatisya-vlasnimi-spravami-pid-chas-zasidan

Разумков закликав нардепів припинити їсти і не займатися власними справами під час засідань

 • 20279 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Голова ВРУ Дмитро Разумков закликав нардепів не займатися особистими справами під час робочого дня, зокрема, припинити їсти і пити у сесійній залі та не відволікатися на телефони. Про це він заявив під час Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"До мене, як до голови ВРУ (звертаються – ред.), і ви про це чуєте, людям незрозуміло іноді поведінка народних депутатів, яку вони спостерігають в залі і щодо кав, і щодо їжі, і щодо того, що народні депутати достатньо часто займаються своїми власними справами, то в телефонах, то ще в чомусь", - сказав Разумков

Також він наголосив, що до нього звернулася вчителька, яка зауважила, що її робочий день не коротший, ніж у нардепів, проте, вона не дозволяє собі займатися власними справами під час роботи з учнями. Вона запитала, чому нардепи дозволяють собі займатися особистими справами під час робочого дня.

"Давайте робити так, щоб не було важко відповідати на такі запитання, щоб у людей не було таких запитань, щоб вони бачили, що народні депутати працюють на користь цієї держави, працюють весь час коли працюють в залі, коли працюють в комітетах. І щоб вони це і бачили і відчували", - наголосив Разумков.

Як повідомляв УНН, під час розгляду законопроекту про ринок сільськогосподарської землі в Україні нардеп від депутатської групи “За майбутнє” Дмитро Лубінець грає у шахи на планшеті, які нещодавно закупили у зв’язку з переходом на електронний документообіг у ВР.

Українські Національні Новини

Політика