razumkov-zaprovadiv-u-vr-karantinni-zakhodi-cherez-koronavirus

Разумков запровадив у ВР "карантинні" заходи через коронавірус

 • 22518 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби". Про це повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради, передає УНН.

Так, з метою попередження виникнення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, серед народних депутатів України, працівників Апарату Верховної Ради України, тимчасово, до 3 квітня 2020 року, обмежено допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Верховної Ради України усіх осіб, крім народних депутатів України, працівників Апарату Верховної Ради України, помічників-консультантів народних депутатів України, які працюють за строковим договором на постійній основі.

Зазначається, що головам комітетів Верховної Ради України, тимчасових спеціальних комісій, тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України необхідно проводити засідання цих органів парламенту виключно в адміністративних будинках Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії госпіталізували українку з коронавірусом: її стан тяжкий

Також повідомляється, що посадові особи, науковці, експерти, фахівці-практики чи представники громадськості, запрошені на засідання комітетів Верховної Ради України, тимчасових спеціальних комісій, тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України, беруть участь у таких засіданнях у режимі відеоконференції, без безпосереднього допуску до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Верховної Ради України.

Так, у розпорядженні йдеться, що необхідно скасувати на період до 3 квітня 2020 року службові відрядження в межах України посадових осіб Верховної Ради України, Апарату Верховної Ради України, народних депутатів України та їх помічників-консультантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пандемія коронавірусу: Нацбанк пояснив, як оброблятиме гроші

Контроль за виконанням цього розпорядження Дмитро Разумков залишив за собою.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України підтвердило два нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19 на території країни.

Українські Національні Новини

Політика