razumkov-zayaviv-scho-ne-pidtrimuye-bagato-punktiv-v-zakoni-pro-media

Разумков заявив, що не підтримує багато пунктів в законі про медіа

 • 15141 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що не підтримує багато пунктів в законі про медіа, який буде винесено на розгляд Ради на наступному пленарному тижні. Про це він сказав в ефірі програми “Хард з Влащенко”, передає УНН.

"Навколо нього звісно багато дискусій, і я бачив позиції різних представників…Насправді такого єднання навколо законопроектів з боку медіа-спільноти я не пам'ятаю давно… Там звісно є і позитивні речі, але по дуже великій кількості питань ми бачимо досить жорстку критику. Станом на сьогодні той законопроект, який пропонується – скажімо так, багато питань я в ньому не підтримую особисто", - сказав Разумков.

На питання, чи б голосував він за нього у тому вигляді, який він зараз, Разумков відповів: "Якщо ми б голосували за нього сьогодні, напевно, ні".

Нагадаємо, раніше Разумков заявляв, що законопроект “Про медіа” повинен зберегти, в першу чергу, свободу слова в Україні.

Як повідомляв УНН, профільний комітет рекомендував Раді прийняти за основу законопроект “Про медіа”.

Додамо, як повідомив очільник Мінкульту Олександр Ткаченко, законопроект про медіа потрібно ухвалити, але його треба зробити більш ліберальним та з визначенням поняття “мова ворожнечі”.

Українські Національні Новини

Політика