razumkov-zayaviv-scho-pitannya-kompetentsiyi-bragara-mayut-virishuvati-u-sluzi-narodu

Разумков заявив, що питання компетенції Брагара мають вирішувати у "Слузі народу"

 • 16432 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Питання щодо позбавлення мандата народного депутата Євгена Брагара мають вирішувати у фракції "Слуга народу". Про це заявив під час брифінгу за підсумками засідання Погоджувальної ради голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Я бачив позицію пана Брагара. Євген Вадимович і вибачався, ми це теж бачили. Я думаю, що на ці питання ви абсолютно правильно дали відповідь. Є на сьогодні лише один механізм як позбавити мандата – це особиста заява. А інші якісь розмови або дискусії будуть все ж таки відбуватися з керівництвом фракції, в яку входить пан Брагар", - сказав Разумков.

Також він додав, що на цю тему не говорив з Президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, під час обговорення ціни в платіжках в ефірі одного з телеканалів на ток-шоу 25-річний нардеп зі "Слуги народу" Євгеній Брагар запропонував пенсіонерам "продати собаку елітної породи" для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

Після чого деякі користувачі Facebook, реагуючи на заяви "Слуги народу", розпочали флешмоби на кшталт "#продайсобакусплатизагаз" та "#не_продам_свою_собаку".

Українські Національні Новини

Політика