reaktsiia-na-vybory-v-rosii-premier-ministr-indii-pryvitav-putina-z-pereobranniam-ta-povidomyv-pro-rozvytok-partnerstva

Реакція на вибори в росії: прем'єр-міністр Індії привітав путіна з переобранням та повідомив про розвиток партнерства

 • 25051 переглядiв

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді привітав володимира путіна з переобранням на посаду президента росії і висловив бажання і надалі зміцнювати стратегічне партнерство між Індією та росією.

Керівник кремля путін отримує вітання з-за кордону: прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді привітав російського диктатора з "перемогою на виборах" та зазначив, що з нетерпінням чекає спільної роботи для подальшого зміцнення зв'язків.

Про це передає УНН із посиланням на сторінку прем'єр-міністра Індії у мережі X.

Деталі

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді привітав Володимира Путіна з перемогою на виборах, заявивши, що він з нетерпінням чекає на зміцнення зв'язків для розвитку їхнього "особливого і привілейованого" стратегічного партнерства в найближчі роки.

Щиро вітаю його високоповажність пана володимира Путіна з переобранням на посаду президента Російської Федерації. З нетерпінням чекаємо спільної роботи для подальшого зміцнення перевіреного часом особливого та привілейованого стратегічного партнерства між Індією та Росією в найближчі роки

 - повідомив глава уряду Індії.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що путін лідирує на так званих "виборах" в рф з підтримкою 87,15%, згідно з опитуванням російського дослідницького інституту.