reglamentniy-komitet-ne-otrimuvav-podannya-na-nardepa-dunayeva

Регламентний комітет не отримував подання на нардепа Дунаєва

 • 14014 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. На цей момент регламентний комітет не отримував подання від Генпрокурора про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Сергія Дунаєва. Про це кореспонденту УНН повідомив народний депутат України, член регламентного комітету ВР Дмитро Лубінець.

"На цей час, жодних паперів від Генерального прокурора стосовно будь-яких народних депутатів різних фракцій поки що регламентний комітет не отримав", - повідомив Д.Лубінець.

Парламентар повідомив, що процедура розгляду подання буде відбуватися згідно регламенту.

"Генпрокурор подає (подання – ред.) на спікера ВР, який розписує (подання – ред.) на регламентний комітет. Папери потрапляють до нас, і після цього ми визначаємо, процесуальні речі, та відправляємо до депутата, на якого прийшло подання від Генпрокурора стосовно зняття депутатської відповідальності. У нього є п’ять днів, щоби ознайомитись з матеріалами і письмово пояснити свою позицію. Після цього ми призначаємо час і дату розгляду у регламентному комітеті. У нас є чітко визначений термін – 20 днів, за які ми повинні розглянути подання. Цього тижня точно не відбудеться... теоретично на наступному тижні ми зможемо його розглянути в середу і в четвер можуть виносити на голосування", - резюмував Д.Лубінець.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко направив голові Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Сергія Дунаєва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП