reglamentniy-komitet-planuye-rozglyanuti-podannya-na-ponomarova-u-tsey-chetver

Регламентний комітет планує розглянути подання на Пономарьова у цей четвер

 • 9214 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Парламентський комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради у цей четвер розглядатиме подання Генпрокурора на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Олександра Пономарьова. Про це кореспонденту УНН повідомив народний депутат України, член регламентного комітету Володимир Арешонков.

"У четвер комітет розглядатиме подання Генпрокурора на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Олександра Пономарьова. Він ознайомлений з поданням, надав свої пояснення – там все готово", - повідомив Арешонков.

Щодо інших трьох подань на нардепів, парламентар додав, що наразі комітет не отримав підтвердження, що вони отримали подання від Генпрокурора.

"По Дунаєву – у нас ще немає підтвердження, що він ознайомився з матеріалами, і він не надав нам пояснення, тому, у відповідності з регламентом, ми не можемо розглядати (подання на Дунаєва – ред.). Крім того, у нас немає інформації, що нардепи Вілкул та Колєсніков отримали подання", - резюмував Арешонков.

Раніше УНН повідомляв, що подання про зняття недоторканності на засіданні регламентного комітету цього тижня розглядатимуть лише щодо єдиного Олександра Пономарьова.

Раніше Генпрокурор Юрій Луценко направив до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з нардепів Дунаєва і Пономарьова, а згодом - з нардепів Колєснікова і Вілкула.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київ насувається гроза і шквалистий вітер

     • 14288 переглядiв

    Пожежа у таборі “Вікторія”: суд об'єднав провадження

     • 7280 переглядiв

    В Одесі знову напали на активіста

     • 14868 переглядiв

    В Україні зафіксовано вже 59 випадків АЧС

     • 11382 переглядiв

    Адвокат подав скаргу на вирок Сущенку

     • 9506 переглядiв

    До України йде похолодання

     • 9646 переглядiв

    В Україні оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки

     • 10924 переглядiв