reklamuye-ale-ne-vikoristovuye-britanska-rozvidka-vkazala-na-problemi-vpk-rosiyi

Рекламує, але не використовує: британська розвідка вказала на проблеми ВПК росії

 • 847253 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Російська промисловість, по якій вдарили міжнародні санкції, швидше за все, не здатна виробляти високотехнологічні системи у великих масштабах. До прикладу, рекламує свою військову продукцію - КАЗ «Арена-Е» - на виставці, але підтверджень використання її у війні рф проти України немає. Про це ідеться у черговому звіті Міноборони Велкиої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

У МО Британії вказують, що попри війну в Україні, російські оборонні підприємства демонструють свою продукцію на великих міжнародних виставках озброєнь. На нещодавньому заході було представлено комплекс активного захисту (КАЗ) «Арена-Е», призначений для підвищення живучості бронетехніки. У його рекламній брошурі йдеться, що він «переможе над загрозами, найбільш небезпечними для бронетехніки… якщо ви цінуєте свою броню та екіпажі, вам потрібна «Арена-Е».

Цитата

"Доказів встановлення систем «Арена-Е» на власні машини росії в Україні, де вона втратила понад 5000 одиниць бронетехніки, не надходило. Імовірно, це пов'язано з нездатністю російської промисловості виробляти високотехнологічні системи у великих масштабах; проблема, що посилюється дією міжнародних санкцій", - зауважили у британській розвідці.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 151 370 осіб, 3405 танків, 301 літака, 289 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Масштабна тривога оголошена по Україні

     • 2782451 переглядiв

    У Куп'янську армія рф зруйнувала медичний заклад

     • 696156 переглядiв

    Окупанти вночі вдарили по Очакову, є пошкодження

     • 734852 переглядiв

    росіяни вбили ще двох жителів Донеччини

     • 672235 переглядiв

    У Пентагоні оцінили ситуацію навколо Бахмута

     • 13767910 переглядiв

    Від 10° морозу до 11° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 858098 переглядiв