rekonstruktsiya-kpvv-gnutove-prodovzhitsya-dovshe-nizh-planuvalosya

Реконструкція КПВВ "Гнутове" продовжиться довше, ніж планувалося

 • 10664 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Реконструкцію КПВВ "Гнутове" на Донеччині продовжено до 9 квітня. Про це у неділю повідомляє УНН із посиланням на прес-центр Операції об'єднаних сил.

КПВВ “Гнутове” не здійснює пропуск громадян і транспортних засобів із 5 квітня, реконструкцію планувалося завершити 8 квітня.

“Завершення реконструкції та відновлення пропуску осіб і транспортних засобів через лінію розмежування у КПВВ „Гнутове“ заплановано на 9 квітня”, — йдеться в повідомленні.

У прес-центрі військових повідомили, що за короткий проміжок часу вдалося замінити дорожнє покриття на території КПВВ та у безпосередній близькості до нього, облаштовано укриття для цивільного населення та працівників контрольних служб.

“Поряд з тим, продовжуються роботи з встановлення контрольних модулів, павільйонів, інших зручностей для громадян та їх підключення до відповідних комунікацій”, — зазначається в тексті.

Нагадаємо, пропуск через КПВВ “Мар’їнка” досі не відновили.

Як повідомляв УНН, вранці у неділю, 7 квітня, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, на в’їзд та виїзд стояли 145 автомобілів.

Українські Національні Новини

Суспільство