rekordna-smertelna-statistika-z-pochatku-roku-vzhe-ponad-800-zagiblikh-na-vodi

Рекордна смертельна статистика: з початку року вже понад 800 загиблих на воді

 • 22151 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. На водоймах України з початку року загинуло вже понад 800 людей, що більше, ніж за такий же період минулого року, повідомляє УНН з посиланням на дані ДСНС.

Цитата:

"З початку року на водоймах країни загинуло 808 осіб. Лише з початку липня на водоймах країни загинуло 265 українців, із них 36 дітей", - повідомили у відомстві.

Деталі

Рятувальники наголошують, якщо врахувати, що за той же період з початку липня минулого року загинуло 166 людей (із них 16 — неповнолітніх), то можна робити висновки про рекордну смертельну статистику нещасних випадків на воді у країні цього року.

При цьому, за даними ДСНС, навіть катастрофічно високий показник смертності на водних об'єктах не лякає людей - вони ігнорують найелементарніші правила поведінки на воді. Адже найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Доповнення

У 2020 році, за даними ДСНС, лише на початок серпня на водних об’єктах України від початку року загинуло близько 800 осіб, з них майже 80 — діти. Тож, з початку цього року загиблих на воді більше, ніж торік.

Українські Національні Новини

Суспільство