rekordna-suma-za-prodazh-ridkisnogo-viski-z-yaytsem-faberzhe-u-komplekti-pishla-na-dobrochinnist

Рекордна сума за продаж рідкісного віскі з яйцем Фаберже у комплекті пішла на доброчинність

 • 17251 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Ірландська компанія крафтового віскі об’єдналась із ювеліним брендом Фаберже, щоб випустити колекційний набір “Emerald Isle” з двома пляшками крафтового 30-річного віскі та кельтським яйцем з дорогоцінних металів. Перший із семи наборів продали за неймовірну суму, повідомляє УНН із посиланням на сайт виробника крафтового віскі Craft Irish Whisky Co.

Деталі

Подарунковий набір тридцятирічного крафтового ірландського віскі в компанії з яйцем ювелірної компанії "Фаберже" продали за 2 мільйони доларів. У подарунковий набір входить дві пляшки рідкісного крафтового 30-річного ірландського віскі, кельтське яйце Фаберже з жовтого золота із замбійським смарагдом всередині та графин, наповнений ірландською джерельною водою з того ж регіону, у якому вироблено віскі та багато інших коштовних предметів. Повідомляється, що всі виручені від продажу кошти підуть благодійній організації, створеній для надання фінансової підтримки дітям, які борються з раком, та їхнім сім’ям. У наявності залишилось ще шість колекційних комплектів.

Доповнення

До слова, експерти відзначають небувалу популярність крафтового алкоголю. Вони вважають, що тренд на крафт в алкоголі - це запит споживача на преміальну якість від українського виробника. Адже однією з основних характеристик такого типу виробництва алкоголю є його обмежений тираж, унікальна рецептура і орієнтир на місцеві автентичні компоненти. 

Про безупинне зростання популярності крафтового алкоголю в Україні свідчить і збільшення споживання першої крафтової горілки "Др.Житник" виробництва ЛГЗ "PRIME" на основі авторських рецептів відомого ботаніка Клима Житника. 

Раніше УНН писав, що в ТОП-5 надійних виробників якісної українських горілки входять такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Prime" (ТМ "Prime", "Др.Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Новини Світу