remont-shulyavskogo-mostu-u-kiyevi-vplinuv-na-rukh-troleybusiv

Ремонт Шулявського мосту у Києві вплинув на рух тролейбусів

 • 20230 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У ніч проти 7 листопада у Києві буде змінено маршрути тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н через будівництво Шулявського шляхопроводу, а також ремонт контактної мережі на бульварі Тараса Шевченка. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Київпастрансу.

"У ніч проти 7 листопада буде змінено маршрути тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н. Триває будівництво Шулявського шляхопроводу, а також ремонт контактної мережі на б-рі Тараса Шевченка", - сказано у повідомленні.

Так, із 00:01 до 5:00 рух тролейбусів буде організовано:

  • маршрут № 92Н від просп. Свободи до вул. Маршала Гречка за діючим маршрутом, далі - вул. Стеценка - вул. Академіка Щусєва - вул. Ю. Іллєнка - вул. Січових Стрільців - вул. В. Чорновола - просп. Повітрофлотський, далі за діючим маршрутом.
  • маршрути №№ 93Н, 94Н відповідно від вул. Чорнобильської та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги за діючими маршрутами, далі - вул. Д. Щербаківського - вул. Стеценка - вул. Академіка Щусєва - вул. Ю. Іллєнка - вул. Січових Стрільців - вул. В. Чорновола - просп. Повітрофлотський – вул. І. Огієнка – залізничний вокзал "Південний".

Як раніше повідомляв УНН, відзавтра у Києві обмежать в’їзд фур у місто в час пік. 

Українські Національні Новини

Київ