reper-dr-dre-ta-yogo-kolishnya-druzhina-nikol-yang-zavershili-rozluchennya-na-100-milyoniv-dolariv

Репер Dr Dre та його колишня дружина Ніколь Янг, завершили розлучення на 100 мільйонів доларів

 • 58285 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Репер та продюсер Dr Dre, статки якого оцінюються в 820 мільйонів доларів, завершив розлучення з Ніколь Янг, заплативши 100 мільйонів доларів. Про це пише УНН з посиланням на Sky News.

Деталі

Репер, справжнє ім'я якого Андре Ромель Янг, був одружений з Ніколь Янг майже 24 роки, і у них двоє дорослих дітей: Труїс, 24 роки, і Трулі, 20 років.

Джерела повідомили NBC News, що згідно з умовами мирової угоди, на завершення якої пішло 18 місяців, Янг отримає 50 мільйонів доларів негайно, а решта 50 мільйонів доларів - через рік.

Янг отримає усі свої коштовності, а також чотири автомобілі: Rolls Royce, Range Rover, лімузин Escalade та мотоцикл Spyder.

51-річна Янг має виїхати зі свого будинку в Малібу, штат Каліфорнія, до кінця місяця і має сплатити свої власні судові витрати, які, як вважають, обчислюються мільйонами доларів відповідно до угоди.

56-річний Dr Dre, збереже більшу частину свого статку, включаючи майстер-записи, товарні знаки та інтереси у різних партнерствах та трастах.

Він також збереже всі свої акції Apple, включаючи виручку від продажу Beats, купленої Apple у 2014 році за 3 мільярди доларів.

У музиканта залишиться шість автомобілів і сім володінь пари, у тому числі будинок у Малібу, два будинки в Калабасасі на пагорбах на північний захід від Лос-Анджелеса та чотири інші об'єкти нерухомості в районі Лос-Анджелеса, включаючи маєток вартістю 100 млн доларів у Брентвуді на захід від Беверлі-Хілз.

Журнал Rolling Stone повідомив, що Dr Dre був явно "радий", що його колишня дружина отримала лише п'яту частину його ліквідних активів і що вона б отримала більше, якби розлучилися раніше.

Янг погодилася на шлюбний договір, коли пара одружилася в 1996 році, який вона пізніше заперечила, заявивши, що він був підписаний під примусом.

Колишня дружина Dr Dre спочатку подала на розлучення в 2020 році, стверджуючи, що вона зазнала жорстокого поводження і страждала на "синдрому посттравматичного стресу".

Янг заявила в судових документах, що Dr Dre "приставив пістолет до моєї голови" двічі і "вдарив мене кулаком по голові" у 1999 та 2000 роках.

Dr Dre категорично відкинув звинувачення.

Репер зробив собі ім'я в NWA перед прибутковою кар'єрою як сольний виконавець і продюсер ряду провідних зірок хіп-хопу, таких як Емінем, 2Pac і Snoop Dogg.

Повідомляється, що Ніколь Янг за фахом юрист і раніше була одружена.

Українські Національні Новини

Новини Світу