repera-eldzheya-pozbavili-vodiyskikh-prav-ta-oshtrafuvali

Російського репера Елджея позбавили водійських прав та оштрафували

 • 29972 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Російського репера Елджея позбавили водійських прав на рік і сім місяців після відмови від медичного огляду. Також репер повинен заплатити штраф в 30 тис. рублів (11 тисяч грн). Про це повідомляє УНН з посиланням на агенство ТАСС.

Цитата

"Суд визнав Узенюка О. (справжнє прізвище репера-ред) винним у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 12.26 КоАП РФ ("Невиконання водієм транспортного засобу вимоги про проходження медичного огляду на стан сп'яніння"). Йому призначено покарання у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом строком на 1 рік і 7 місяців і штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться в повідомленні агенства ТАСС.

Контекст

У травні на посту ДІБДР на проспекті Маршала Жукова в Москві був зупинений автомобіль BMW i8, за кермом якого перебував 26-річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Пізніше стало відомо, що за кермом знаходився репер Елджей, разом з ним в салоні знаходилася його дружина, телеведуча Анастасія Івлєєва. Огляд на стан алкогольного сп'яніння артист проходити відмовився, також він відмовився відправляти машину на штрафмайданчик.

Довідка

Елджей (справжнє ім'я - Олексій Узенюк, народився 9 липня 1994 рік Новосибірськ, Росія) - російський хіп-хоп-виконавець. У 2018 році почав зустрічатися з відеоблогером, актрисою і телеведучою Настею Івлєєвою на якій одружився у вересні 2019 року.

Українські Національні Новини

УНН Lite