retsidivist-pograbuvav-i-vbiv-pensionerku

Рецидивіст пограбував і вбив пенсіонерку

 • 17661 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У Очаківському районі чоловік пограбував і вбив пенсіонерку, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає УНН.

Як зазначається, вбивство сталось 12 квітня в с. Козирка Очаківського району. 68-річну потерпілу мертвою знайшли сусіди на її ж подвір’ї. Експерт виявив у пенсіонерки чисельні травми голови. Для встановлення причини смерті труп був направлений на судово-медичну експертизу.

Поліцейські з’ясували, що раніше потерпілій допомагав по господарству чоловік, який у день вбивства зібрав речі та швидко поїхав. Розшукали зловмисника в Одеській області – там він ховався у родичів. Оперативникам злочинець зізнався, що забив пенсіонерку ручкою від сокири заради грошей, забравши з її будинку усі заощадження та мобільний телефон.

27-річного чоловіка доставили на Миколаївщину в Очаківський відділ поліції. Як з’ясувалось, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та найближчим часом обиратиметься міра запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, у Херсоні сусід вбив із рушниці дідуся через межу дворів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП