reuters-povyazaniy-z-advokatom-trampa-lev-parnas-pratsyuvav-na-yuristiv-firtasha

Reuters: пов'язаний з адвокатом Трампа Лев Парнас працював на юристів Фірташа

 • 8593 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Один з двох бізнесменів, затриманих в США за підозрою в сприянні адвокату президента США Рудольфу Джуліані, працював з юристами бізнесмена Дмитра Фірташа. Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на адвоката, інформує УНН.

За його даними, Лев Парнас був перекладачем у юристів, що представляють Фірташа, якого американська влада звинувачує у хабарництві. Останній не може покинути Австрію з 2014 року через судові процеси.

Юридична фірма, де працював Парнас в останні кілька місяців, займалася, зокрема, справою про екстрадицію Фірташа в США. І Парнас, і Фруман працювали на підприємця ще до того, як перший приєднався до команди юристів.

Джуліані повідомив Reuters, що обидва чоловіки протягом останніх двох місяців неодноразово були в Відні, де зараз проживає Фірташ, однак не пояснив причину цих поїздок.

Минулого місяця в інтерв'ю Reuters Парнас заявив, що звинувачення проти Фірташа було сфабриковано американськими прокурорами і дипломатами.

Нагадаємо, колишній мер Нью-Йорка, нині адвокат президента Трампа Руді Джуліані став об'єктом кримінального розслідування, пов'язаного з арештом напередодні Лева Парнаса та Ігоря Фрумана.

Раніше у США оголосили про арешт двох бізнесменів з Флориди, які мають українські і білоруські корені Лева Парнаса та Ігоря Фрумана за звинуваченням в незаконному фінансуванні іноземними засобами виборчої кампанії президента США Дональд Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу