reyestr-pidpriyemstv-yaki-restrukturizuvatimut-borgi-za-spozhiti-energonosiyi-zapratsyuye-u-kvitni

Реєстр підприємств, які реструктуризуватимуть борги за спожиті енергоносії, запрацює у квітні

 • 12565 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Вже з 1 квітня в Україні запрацює реєстр підприємств, які розпочнуть реструктуризацію боргів за спожиті енергоносії. Про це заявив під час селекторної наради з регіонами віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає УНН з посиланням на прес-службу Г.Зубка.

"Наразі, ми запускаємо в дію механізм по закону №1730 «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії». З 1 квітня запрацює Реєстр підприємств тепло- та водопостачання, які зможуть врегулювати заборгованість перед НАК "Нафтогаз" за спожиті енергоносії і розпочати процес реструктуризації боргів. В процесі реструктуризації будуть списані штрафи і пені за спожиту енергію та надаватимуться субвенції від держави для зменшення боргових зобов’язань підприємств", - наголосив Г.Зубко.

Як повідомляв УНН, віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив 28 березня, що на державних підприємствах, підпорядкованих Мінрегіону, працює система уповноважених із питань запобігання та виявлення корупції.

Українські Національні Новини

Політика