reyestratsiyu-na-igri-neskorenikh-prodovzhili-do-21-bereznya

Реєстрацію на “Ігри Нескорених” продовжили до 21 березня

 • 715181 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Прийом заявок на участь у всеукраїнських змаганнях “Ігри Нескорених” продовжено на один тиждень, зареєструватись для участі у відборі до національної збірної на порталі Е-ветеран можна до 21 березня включно, повідомляє УНН, з посиланням на Міністерство у справах ветеранів України

Деталі

Для цього кандидатам необхідно заповнити коротку онлайн-форму та прикріпити первинні документи про отримання травми внаслідок бойових дій (наприклад, висновок МСЕК чи ВЛК) і довідку від спортивного лікаря.

Таке рішення у міністерстві було ухвалено на робочій зустрічі щодо підготовки до всеукраїнських змагань.

Цитата

“Цього року Ігри Нескорених пройдуть у Німеччині, в Дюссельдорфі. Україну буде представляти команда з 24 спортсменів – ми приймаємо заявки вже майже місяць і маємо дуже талановитих кандидатів. На сьогодні це 126 заявок. Щоб кожен, хто хоче представити Україну на міжнародній арені, отримав такий шанс, ми пролонгуємо прийом заявок ще на один тиждень. Це час для тих, хто не встиг зареєструватись через повітряні тривоги, відсутність електроенергії, не встиг отримати довідку від спортивного лікаря, все ж подати заявку”, – говорить міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військовослужбовці та ветерани здобули 33 золоті медалі на змаганнях у США

Українські Національні Новини

Суспільство