reyting-zelenskogo-vpav-do-nizhche-40-opituvannya

Рейтинг Зеленського впав нижче 40% - опитування

 • 14157 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то 39,3% проголосували б за Володимира Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором). Про це свідчать висновки опитування, проведеного соціологічною групою “Рейтинг”, передає УНН.

"Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то 39,3% проголосували б за Володимира Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором). 13,9% підтримали б Юрія Бойка, 13,3% - Петра Порошенка, 8,6% - Юлію Тимошенко, 5,9% - Ігоря Смешка. Підтримка інших кандидатів нижче 5%. Ще близько 8% - не визначилися", - йдеться в опитуванні.

Також повідомляється, що майже як і рік тому, якби у другий тур сьогодні вийшли Зеленський та Порошенко, то 75% серед виборців підтримали б чинного Президента, а 25% – проголосували за Порошенка. Подібні результати були б і у випадку виходу до другого туру Бойка та Тимошенко.

ДОВІДКА УНН: опитування соціологічною групою "Рейтинг" проводилося 12-13 травня 2020 року серед 3000 респондентів по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 1,8%. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Нагадаємо, за даними КМІС якби вибори Президента України відбувалися наприкінці квітня, то серед тих, хто збирається голосувати і визначився зі своїм вибором – 42,6% українців готові проголосувати за Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика