reznikov-do-biloruskoyi-opozitsiyi-yakscho-ne-viznayete-krim-i-donbas-ukrayinskimi-u-vas-ne-bude-demokratiyi

Резніков до білоруської опозиції: якщо не визнаєте Крим і Донбас українськими - у вас не буде демократії

 • 17414 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Будьте готові, що ви маєте чітко сказати, що Крим є українським, і весь Донбас є українськими. Якщо ви не визначитесь, що біля вас є країна, яка так само окупована вашим північним сусідом, як у нас - повірте, у вас демократії не буде. На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, звертаючись до дружини білоруського опозиціонера Вікторії Цепкало в ефірі програми “Свобода слова із Савіком Шустером”, передає УНН.

“Якщо ви не визначитесь, що біля вас є країна, яка так само окупована вашим північним сусідом, як у нас - повірте, у вас демократії не буде. Будьте готові, що ви маєте чітко сказати, що Крим є українським, і весь Донбас є українським”, - сказав Олексій Резніков.

За словами Вероніки Цепкало, якби думка білоруського народу допомогла Україні вирішити проблему між Україною та Росією - вони б висловились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруські опозиціонери не змогли відповісти, чий Крим

“Ми готові бути майданчиком для перемовин. Білорусь готова бути майданчиком для перемовин між Україною та Росією. Ми цінуємо відносини як з Україною, так і з Росією. У нас величезна кількість родичів, друзів, знайомих, партнерів, як в Україні, так і у Росії”, - зазначила Вероніка Цепкало.

Олексій Резніков подякував їй за те, що вона сказала, що війна на Донбасі - це стосунки України з Росією.

Нагадаємо, з 26 жовтня в Білорусі планують всенародний страйк.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі