reznikov-rozviyav-mif-scho-v-tkg-pidkilimno-gotuyutsya-vibori-v-ordlo-na-25-zhovtnya

Резніков розвіяв міф, що в ТКГ підкилимно готуються вибори в ОРДЛО на 25 жовтня

 • 14197 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Для виборів на території тимчасово окупованих районів Донбасу потрібен окремий закон, і про це сказано в тому числі в комплексі заходів Мінських угод. Про це сказав під час виступу в парламенті віце-прем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков, передає кореспондент УНН.

Під час виступу Резніков зазначив, що однією зі складових гібридної війни є інформаційна війна, в тому числі одна з її складових — це поширення міфів про ТКГ.

“Ще один міф — що в ТКГ начебто підкилимно готуються вибори в ОРДЛО на 25 жовтня цього року, і начебто тому весь цей клопіт навколо відомої постанови парламенту. Це — нісенітниця. Для виборів потрібен окремий закон, і про це сказано в тому числі в комплексі заходів Мінських угод, що саме за окремим законом, прийнятим парламентом України, на підставі законодавстів, Конституції України та копенгагенських стандартів можуть бути проведені вибори в ОРДЛО після повної деокупації”, — сказав віце-прем’єр.

Нагадаємо, очільник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук повідомив, що на засіданні ТКГ 19 серпня Росія поставила ультиматум про зміну Верховною Радою постанови про місцеві вибори 2020 року.

Українські Національні Новини

Політика