reznikov-spodivayetsya-scho-2023-y-stane-rokom-peremogi

Резніков сподівається, що 2023-й стане роком перемоги

 • 1135980 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю Rosemary Barton Live висловив сподівання, що російсько-українська війна закінчить у 2023 році. Він також розповів, що написав "список побажань Санті", у якому перелік озброєння, необхідного для перемоги України, передає УНН.

Цитата

"Я сподіваюся, що цей рік стане роком перемоги. Ми б хотіли перемоги якнайшвидше. Український народ хоче цього. Але ми побачимо", - сказав Резніков.

Деталі

Міністр також розповів, що написав "список побажань Санті", у якому залишаються "реактивні винищувачі, винищувачі, літаки і, ймовірно, ракети", щоб мати можливість вражати склади палива, боєприпасів російських окупантів та їх керівництва.

В інтерв'ю він висловив сподівання, що нові обговорення з європейськими та північноамериканськими союзниками щодо військової авіації приведуть до зобов’язань. Він зазначив, що з розвитком війни почала надходити військова техніка, якої Україна колись не мала, зокрема протитанкова та зенітна зброя, а також артилерія великої дальності та системи ППО.

"Для мене все, що неможливо сьогодні буде можливим завтра", - наголосив міністр, додавши, що "виконана обіцянка" щодо постачання танків Україні - це "не кінець історії, а лише її початок".

Він визнав, що потрібен час, щоб отримати танки та навчити екіпаж їх використовувати, але сподівається, що вони будуть готові до весняної кампанії, а саме до березня.

Нагадаємо

Олексій Резніков заявив, що питанню постачання зброї та її обліку приділяється дуже прискіплива увага. Він наголосив, що отримує позитивні відгуки від міжнародних партнерів щодо логістичної програми LOGFAS.

Українські Національні Новини

Політика