reznikov-zvernuvsya-do-inozemnikh-partneriv-ta-postachalnikiv-ozbroyennya-poperediv-pro-baroniv-zbroyariv

Резніков звернувся до іноземних партнерів та постачальників озброєння: попередив про "баронів-зброярів"

 • 103709 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до іноземних партнерів та постачальників озброєння, амуніції та іншої продукції для ЗСУ із закликом не довіряти мародерам та псевдо-радникам, пише УНН.

Цитата

“На жаль, як і в будь-якій війні, є й ті, хто прагне заробити на горі. Ці люди можуть представлятися "радниками", "помічниками", "начальниками департаментів", і навіть демонструвати "документи" - підробки. Як міністр, відповідально заявляю: всі вони - покидьки, мародери і зрадники, які не мають жодного стосунку до оборони України, а працюють на власну кишеню та/або ворога”, - написав міністр у зверненні.

Деталі

З урахування цього, він закликав світову спільноту до пильності і попросив уточнювати повноваження "уповноважених осіб" в Посольствах та апаратах військових аташе України, а всіх "баронів-зброярів" з липовими документами передавати правоохоронним органам.

“Офіційно заявляю: вся військова допомога, до останнього патрона і цента, іде і буде йти за призначенням - на оборону і захист від російських окупантів. А мародерам - місце за ґратами”, - додав Резніков.

Нагадаємо

Як повідомляв міністр раніше, кремль вже не в змозі приховати нищівні втрати своїх підрозділів. У понад 200 містах і селах росії вже відбулися поховання загарбників, яких було знищено на нашій землі. Ця кількість щодня зростатиме.

Українські Національні Новини

Політика