rezonansniy-zamakh-u-sumakh-zyavilisya-novi-podrobitsi

Резонансний замах у Сумах: з'явилися нові подробиці

 • 15902 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. У Сумах за спробу вбивства підприємця та його неповнолітньої доньки затримали його 28-річного сина, а також 19-річну дівчину. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Сумській області.

Як стало відомо, 10 липня в Сумах невідома жінка в приміщенні однієї з будівель по вулиці Терезова стріляла в місцевого підприємця та його 15-річну доньку. Постраждалих з численними пораненнями доправили до лікарні. Подію кваліфікували як замах на вбивство і розпочали кримінальне провадження.

"Правоохоронці провели низку оперативних та розшукових заходів, спрямованих на розшук зловмисниці... Жінку-стрілка затримали. Нею виявилась 19-річна жителька одного з сіл району. Вона зізналася: діяла за замовленням. Замовник – син постраждалого, який, до речі, є співвласником бізнесу батька. Він передав дівчині пістолет, а за виконану "роботу" пообіцяв 50 000 гривень", - прокоментували в поліції.

Дівчина готувалась до вчинення злочину. Виїздила за місто, тренувалася стріляти. А в день скоєння злочину, щоб не бути впізнаною, вдягла на себе темну одежу, окуляри та кепку.

Наразі замовник та виконавиця затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 10 липня невідома особа влаштувала стрілянину в центрі Сум, поранивши 15-річну дівчину.

Згодом стало відомо, що злочин був організований родичем потерпілих через питання поділу майна, а виконавицею була жінка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП