rezultati-rozglyadu-petitsiyi-proti-1xbet-minyust-proinformuvav-kabmin-ta-poprosiv-peredati-informatsiyu-initsiatoru-zvernennya

Результати розгляду петиції проти 1xBet: Мін’юст проінформував Кабмін та попросив передати інформацію ініціатору звернення

 • 146319 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Міністерство юстиції України проінформувало Кабінет Міністрів щодо результатів розгляду петиції про анулювання ліцензії букмекерській компанії 1xBet та попросило передати інформацію щодо результатів ініціатору звернення. Про це УНН повідомили в Мін’юсті у відповідь на інформаційний запит.

Деталі

У Мін’юсті запевнили - вже опрацювали позиції Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, Національної поліції, Міністерства внутрішніх справ України та Бюро економічної безпеки.

Цитата

“Відповідно до доручення прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля (...) Міністерством юстиції України акумульовано всю отриману інформацію й повідомлено Кабінет Міністрів України, а також висловлено прохання проінформувати автора електронної петиції про результати її розгляду у зв'язку з відсутністю в Мін’юсті його контактних даних”, - повідомили у відомстві.

Водночас в Мін’юсті підкреслили, що питання можливості ініціювання накладення санкцій на юридичних та фізичних осіб, зокрема на ТОВ “ТБК” та власників ТМ “1xBet” можливе лише після отримання результатів дослідження та перевірок щодо наявності зв'язку між ТОВ “ТБК” (1xBet) та його діяльності з країною-агресором.

Раніше

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Мін’юсту, МВС, БЕБ, Нацполіції та КРАІЛ зайнятися перевіркою роботи букмекерської компанії 1xBet.

А все - після реакції Президента України Володимира Зеленського на петицію щодо анулювання ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працює під брендом 1xBet.

Автор петиції зазначив, що надання таких ліцензій було зроблено всупереч державним інтересам України та на користь країни-агресора, бо 1xBet має російське коріння.

Розібратися з букмекерами, які й досі працюють в Україні, вже закликають спортсменинардепи, військовослужбовці та громадські діячі.

А міністр цифрової трансформації Михайло Федоров взагалі ставить під сумнів подальше існування Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, яка й видала ліцензії букмекерам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП