rf-aktivno-schos-vivozit-z-kitayu-litakami-an-124-reysi-led-ne-kozhnogo-dnya

РФ активно щось вивозить з Китаю літаками Ан-124: рейси ледь не кожного дня

 • 2844347 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Сервіси відстеження польотів фіксуються постійні рейси важких транспортних літаків Ан-124 "Руслан" російської компанії "Волга-Днепр" до Китаю. При цьому російські літаки не завжди вмикають транспондер, що ускладнює їх відстеження. Загалом мова йде про близько десяти рейсів за останній тиждень.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Defence Express.

Деталі

На саму активність звернули увагу й у самому Китаї, де місцеві спотери викладають відео з посадкою Ан-124 "Руслан" російської компанії в аеропорті Чжэнчжоу. Також у коментарях до відео пояснюється, що літак прибув для того, щоб забрати "військову допомогу - екіпірування, бронежилети, шоломи, одяг тощо".

Стандартний рейс виконується за маршрутом Москва-Новосібірськ-Чжэнчжоу-Новосібірськ-Москва. Кінцевим пунктом одного з рейсів був Урумчі. Загалом Чжэнчжоу є потужним логістичним та промисловим центром та є потужної індустріальною високотехнологічною зоною, включно з підрозділами китайського оборонного гіганта Norinco.

Такі регулярні польоти, тим паче літаками Ан-124 "Руслан" вимкнені транспондери, а також дописи у китайських соцмережах наштовхують на висновок - РФ відправляє літаки за військовим вантажем.

Нагадаємо

Російська армія, ймовірно, передислокувала основні підрозділи повітряно-десантних військ на Донецький і Луганський напрямки.

Українські Національні Новини

Новини Світу