rf-khoche-vidpraviti-na-viynu-z-ukrayinoyu-kursantiv-z-liviyi-rozvidka

Курсанти з Лівії, учасники війн у Сирії та Чечні: рф не полишає спроб поповнити лави своєї армії – розвідка

 • 127523 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. рф намагається відправити на війну з Україною курсантів з Лівії та учасників бойових дій в Сирії і Чечні. Про це повідомило головне управління розвідки Міноборони України, інформує УНН.

Цитата

"Склад окупаційної армії найближчим часом можуть поповнити слухачі Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург), які проходять стажування на території Лівії. Командування академії вживає заходів для повернення слухачів на території рф та залучення їх до бойових дій проти України", — ідеться у повідомленні.

Деталі

Росія активно шукає військовослужбовців, які можуть погодитися взяти участь у збройній агресії на території України.

З цією метою вона зменшила свій контингент у Сирії. Зокрема, у тактичному угрупованні "Алеппо" було скорочено 200 посад.

"Скорочених" військовослужбовців, після повернення до росії, планують відправити на війну в Україну.

Додамо

Також російське воєнне командування проявляє значний інтерес до військових, які брали участь у бойових діях на території Сирії та Чечні.

Наразі їх активно залучають до складу окупаційної армії. Основні регіони проведення мобілізаційної кампанії: Краснодарський край, Пермський край, Республіки Дагестан, Інгушетія, Калмикія.

Вербування супроводжується потужною пропагандисткою кампанією щодо "нациського/карательного" режиму в Україні.

Вагомим залишається матеріально-фінансовий аспект, який в умовах обмежувальних санкцій США та країн Заходу є відчутним для населення рф. Учасників бойових дій на території України додатково мотивують можливістю покращити своє матеріальне становище за рахунок "трофеїв".

Нагадаємо

рф відправляє на війну з Україною ув’язнених з Чечні, серед яких є родичі опозиціонерів.

Українські Національні Новини

Суспільство